Brussel en Hasselt zijn de finalisten van Mijn Pop-uprestaurant!. Op donderdag 4 juni 2015 maken Liselotte & Miguel en Dries & Guus zich op voor de apotheose van enkele loodzware, maar onvergetelijke maanden. Ze zijn helemaal klaar om van de finale één groot slotfeest te maken, samen met hun supporters én met reporters Niels Destadsbader en Sean Dhondt. Niels staat paraat in Brussel, Sean verwelkomt iedereen in Hasselt.

KET! in Brussel of Asparaguus in Hasselt: één van hen mag zich donderdag de winnaar van Mijn Pop-uprestaurant! noemen en gaat naar huis met 100.000 euro. Supporters worden vanaf 18.00 uur verwacht aan de Vismarkt in Brussel en de Kolenkaai in Hasselt om de spetterende finaleshow live mee te maken. Evi Hanssen volgt het hele gebeuren op de voet vanuit Vilvoorde, samen met juryleden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Alex Callier. Ook de twee finalisten starten de grote finale vanuit de studio, waar zal teruggeblikt worden op het onvergetelijke parcours dat zij de voorbije maanden hebben afgelegd. Nog tijdens het programma zullen Miguel & Liselotte en Dries & Guus naar hun stad trekken om er te worden verwelkomd door alle supporters.

Na een eenmalige aflevering van Wat Als? volgt voor de finalisten hét moment waarop ze Evi en de jury al dan niet uit de wagen zien stappen die voor hun pop-up stopt. Dan weten we welk duo door de kijker wordt uitgeroepen tot winnaar van Mijn Pop-uprestaurant! en naar huis gaat met 100.000 euro. Stemmen kan nog tot tijdens de finale, door de naam van de stad (Brussel of Hasselt) te sms’en naar 6677 (€0,75/verzonden sms). Per gsm-nummer is slechts één stem geldig.

Mijn Pop-uprestaurant!: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: