VZW die jaarlijks Tsjernobyl-kinderen plaats in Vlaamse gezinnen voor onvergetelijke vakantie
Meer dan 25 jaar na de kernramp in Tsjernobyl leeft de bevolking van Wit-Rusland in extreem ongezonde omstandigheden. Radioactiviteit leidt er tot zware problemen van de luchtwegen van de kinderen tijdens de strenge winters en eventueel tot kanker later in het leven.

Om hun immuniteit terug op te bouwen en ook om een zorgeloze vakantie te beleven, haalt de VZW “Een hart voor Tsjernobyl-kinderen” jaarlijks een aantal kinderen naar België, waar ze verblijven bij gastgezinnen.

De VZW organiseert jaarlijks sinds 2007 reeds een busreis voor een aantal gelukkige kinderen, die al naargelang hun leeftijd en omgeving, 1 of 2 maanden in België blijven. Een hele uitdaging voor de organisatie, niet enkel op organisatorisch vlak, maar ook op financieel vlak. Omdat de overheid door de crisis moet snoeien in bepaalde budgetten, moet de organisatie, die ook slachtoffer is geworden van het wegvallen van enkele subsidies, op zoek gaan naar andere plaatsen om financiële middelen te vinden.

ChromaLuxe wil zich inzetten om de vereniging te steunen en hoopt met een veiling van enkele BV- foto’s niet enkel extra geld in het laatje te brengen, maar ook de bekendheid van de organisatie mee op te krikken.

Enkele bekende Vlamingen zetten ook graag mee hun schouders onder dit initiatief. Goedele Liekens, Iwein Segers, Francesca Vanthielen, Lies Lefever, Bert Gabriëls, de “aangenomen Vlaming” Sergio Herman alsook de legendarische Nederlandse dance-formatie 2 Unlimited leverden elk een foto dewelke afgedrukt werd op ChromaLuxe en signeerden deze.

Alle foto’s worden vanaf NU via een veiling te koop aangeboden op www.mychromaluxe.com . Op 15 september wordt de veiling afgesloten en worden de foto’s geleverd aan de meest-biedenden. ChromaLuxe stort alle gelden integraal door aan de VZW “Een Hart voor Tsjernobyl-Kinderen”.

Over ChromaLuxe
Bepaalde beelden zijn zo uniek en speciaal dat enkel ChromaLuxe goed genoeg is. ChromaLuxe, dat zijn afdrukken op aluminium, altijd haarscherp en kleurvast, gemaakt om voor eeuwig en eeuwig te kunnen blijven genieten van dat unieke moment, gevangen in een foto. Geen vergeelde vakantiefoto’s van kinderen of kleinkinderen op de kast. Een leven lang kunnen teruggrijpen naar dat ene moment. Dat is de luxe van ChromaLuxe.

Het verbluffende resultaat van ChromaLuxe kan enkel verkregen worden door gebruik te maken van de unieke sublimatie-techniek, waar foto’s niet gewoon bovenop een aluminium-plaat gelegd worden, maar er als het ware één mee worden. Het sublimeren gebeurt door de vier basiskleuren tijdens het proces bij een intense hitte te laten opgaan in het aluminium. De rest is magie. Natuurlijk kan je op elk hittebestendig materiaal sublimeren, maar de beste resultaten, voor altijd haarscherp en kleurvast, krijg je met ChromaLuxe. De ChromaLuxe-toplaag, bestaande uit een polyester coating, zorgt voor de fenomenale scherpte, diepte, glans en kleuren.

Niets is te gek voor ChromaLuxe! Een gigantisch tafelblad met je favoriete foto? Het kan, en dat zonder je zorgen te hoeven maken om het omgevallen wijnglas, de krassen van het bestek of het zonlicht dat door het raam binnenschijnt. ChromaLuxe kan nl. tegen een stootje. Krassen maken geen kans, alle vlekken worden in een wip verwijderd met een doekje en wat detergent, zonder dat de glans en de kleuren aan intensiteit verliezen.

Met een minimum aan creativiteit, bekleed je je muur op originele manier met je mooiste vakantieherinneringen. Misschien geef je je beeld wel een extra dimensie door gebruik te maken van de “ChromaLuxe-Connections”: dat zijn mozaiek-mogelijkheden waarbij je foto verdeeld wordt over verschillende luiken om hem zo een extra dimensie toe te kennen.
Daarnaast zijn er ook verschillende toffe vormen met talloze verschillende ontwerpen mogelijk, waardoor je je ChromaLuxe tot een uniek stuk kan verheffen.

Laat je verbazen door de mogelijkheden, de afmetingen, de vormen, de glans en de kleuren.
De combinatie van klasse en het ongenaakbare van kwalitatief aluminium, maakt van je muur een kunstwerk en van je huis een album!

Meer informatie over de verschillende opties met ChromaLuxe kan u vinden op www.mychromaluxe.com. Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden hoe een ChromaLuxe collage kan worden samengesteld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: