In tijden waarin vele schitterende rockbands elkaar opvolgen, heeft CAMEL zich steeds weten onderscheiden als één van de allerbeste. Uitgegroeid tot een klassieker in het genre blijft de groep die reputatie ook vandaag nog alle eer aandoen. CAMEL is vooral live een fenomeen. Het is dan ook heuglijk nieuws dat ze de komst van een nieuwe concertenreeks aankondigen. Andrew Latimer (gitaar, vocals), de trouwe frontman van CAMEL, wordt voor de gelegenheid bijgestaan door Colin Bass (bass vocals), Denis Clement (drums), Guy LeBlanc (keyboards) en special guest Jan Schelhaus. Het belooft een feestelijke tournee te worden.

De band heeft namelijk het één en ander te vieren! Jarenlang vocht Latimer tegen een terminale ziekte. Op hetzelfde moment bezweek zijn goede vriend en ex-groepslid Peter Bardens aan de gevolgen van long- en hersenkanker. Tien jaar later is Andrew echter helemaal terug op krachten, fysiek en mentaal, en is hij vastbesloten om CAMEL’s epische ‘Snow Goose’ live naar podia wereldwijd te brengen. Als een eerbetoon aan zijn vriend, maar ook om een schitterende carrière van meer dan 40 jaar te bekronen.

‘The Snow Goose’ houdt in het voorjaar van 2014 halt in ons land! Op dinsdag 4 maart brengt CAMEL een prachtige selectie van songs uit een indrukwekkende carrière live naar het podium van de Vooruit in Gent. Tickets voor dit concert zijn vanaf nu verkrijgbaar. 

 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Camel - The Snow Goose
Datum: 
Dinsdag 4 maart 2014
Locatie: 
Vooruit, Gent

Reservatie:

0900 2 60 60
Meer over