Zojuist is het besluit genomen dat de campings van Down The Rabbit Hole donderdag helaas nog niet open kunnen gaan. Vanwege de vele regen van afgelopen dagen en het verwachte lokale noodweer van morgen acht de organisatie het niet verantwoord de campings al op donderdag te openen. Er wordt met man en macht gewerkt om vrijdag om 12.00u open te kunnen met de campings en het festivalterrein.

Afgelopen weken is extreem veel regen gevallen waardoor met name de parkeerterreinen en campings op dit moment zeer nat zijn. De weersvoorspellingen geven aan dat er morgen nog eens tussen 20 en 60 mm regen kan vallen waarbij onweer, hagel en harde windstoten niet zijn uitgesloten. Daarom wordt de opening van de campings en het festivalterrein uitgesteld tot vrijdag 12.00u. Tot die tijd heeft het echt geen zin om naar de festivallocatie te komen omdat we helaas niemand kunnen ontvangen. Gelukkig zien de weersvoorspelling voor de rest van het festivalweekend er fantastisch uit en als we eenmaal van start zijn staat niets ons in de weg om er een geweldige derde editie van Down The Rabbit Hole van te maken.

De organisatie en de gehele festivalcrew werken momenteel continu door om het festivalterrein vrijdag om 12.00u te kunnen openen. Er wordt o.a. gewerkt aan extra afwateringsvoorzieningen van campings en er worden extra rijplaten en houten vloeren aangebracht. Er wordt getracht voldoende capaciteit voor de pendeldienst bijeen te krijgen nu iedereen op vrijdag arriveert ipv verspreid over twee dagen. Ook worden extra voorzieningen getroffen op de Camper Camping.

Bezoekers worden dringend verzocht om vrijdag met het openbaar vervoer te komen: het festivalterrein is daarmee het snelst bereikbaar. Omdat de capaciteit van de satelliet-parkeerplaatsen beperkt is, worden er geen parkeerkaarten meer verkocht.

Blijf onze website volgen voor up to date informatie en download de app. Donderdag om 18.00u komen we met een update.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Down The Rabbit Hole
Datum: 
Vrijdag 24 juni – zondag 26 juni
Locatie: 
De Groene Heuvels, Beuningen
Meer over