Na het enorme succes van het concert en ook de cd- en dvd-releases (meer dan 40.000 verkochte ex. - dubbel platina!) van 'Christoff & Vrienden', kon en mocht een opvolger van dit prachtige concept niet uitblijven. Op het concert is het voor de fans nog wachten tot 26 oktober, maar met de nieuwe cd 'Christoff & Vrienden 2' kunnen ze wel alvast al de gloednieuwe duetten, en ook enkele nieuwe solonummers van Christoff, in huis halen!

Eerder dit jaar kregen we als eerste single uit dit nieuwe album het bloedmooie duet 'Zeg Maar Niets Meer' met André Hazes Jr., en ook voor de opvolger die net uitgebracht werd, pakt onze schlagerkoning uit met een zéér straffe noorderbuur! Niemand minder dan René Froger dook met Christoff de studio in om een gloednieuwe duet versie van zijn megahit 'Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken' op te nemen. Met verder nog duetten met Rob De Nijs, Corry Konings, De Romeo’s, Belle Perez, Robby Longo, Florian Silbereisen, het Duitse supertalent Laura Wilde en natuurlijk ook Lindsay, mogen de fans zich verheugen op een ronduit indrukwekkend album met topartiesten uit binnen- en buitenland!

'Christoff & Vrienden 2' (CD) ligt nu in de winkel en is ook HIER digitaal verkrijgbaar via iTunes! Download HIER de persmap aangaande de cd 'Christoff & Vrienden 2' en het concert 'Christoff & Vrienden XL'

Tracklist 'Christoff & Vrienden 2':
1. Why tell me why (Zeg me waarom) - Christoff
2. Alles kan een mens gelukkig maken – Christoff & René Froger
3. Een laatste nacht – Christoff & De Romeo’s
4. Zeg maar niets meer – Christoff & André Hazes Jr.
5. C’est la vie (You never can tell) – Christoff & Robby Longo
6. Talisman – Christoff
7. Wie kan zonder liefde leven – Christoff & Corry Konings
8. Ik hoor bij jou / El ritmo de la passion – Christoff & Belle Perez
9. Malle Babbe – Christoff & Rob de Nijs
10. Viel schöner kann es gar nicht sein – Christoff & Florian Silbereisen
11. Kom in mijn armen – Christoff & Lindsay
12. Joana – Christoff
13. Das ist Sehnsucht – Christoff & Laura Wilde
14. 1000 Sterren Hotel – Christoff

Concert 'Christoff & Vrienden XL'
Op zaterdag 26 oktober staat Christoff terug in de Ethias Arena te Hasselt voor het live concert 'Christoff & Vrienden XL'. Twee jaar na de eerste doortocht van Christoff in de Ethias Arena met 'Christoff & Vrienden', slaat concertorganisator Benelive Entertainment nu de handen in elkaar met Universal Music. Samen met zijn live band, speelt Christoff op 26 oktober zijn grootste hits en begroet hij ook heel wat muzikale vrienden, waaronder Rob de Nijs, Corry Konings, André Hazes Jr., Belle Perez, Robby Longo, Lindsay, De Romeo’s,..

Tickets voor 'Christoff & Vrienden XL' zijn te koop via www.christoffenvrienden.be of op 070/345.345

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: