City Queens gaat ook in 2017 verder met hun succes formule: een mix van klassieke & hedendaagse R&B, Hip-Hop en dancehall music. Vergeet de winterblues en laat je opwarmen door deze magische urban caroussel.

Op zaterdag, 28 januari, komen de City Queens’s all-star residents terug feesten in de stad waar het altijd heet is en ze zullen dit doen tot in het ochtendgloren. Elke resident brengt de meest naadloze en kick-ass mixen waarop je zonder enige twijfel zal moeten dansen. Cool en eclectisch, sexy en sleazy met een goede dosis van de old school R&B vibe, zal de Vooruit weer naar tropische temperaturen worden gebracht.

Zij die het dak er zullen afblazen met oude en nieuwe knallers zijn: Mister "30 years in the business" TLP aka Troubleman, mister "early morning" Davidov, mister "Club IIII" Black Frank and mister "Boogie Nights" Big Poppe! Zij brengen allemaal een mix van de meest vooruitstrevende alsook klassieke Hip-Hop, RnB en Dancehall sounds die je de hele nacht lang aan het shaken houden.

Zorg dat je je tickets op tijd koopt want deze party zou wel eens kunnen uitverkopen. Het leven is immers te kort om veel nachten thuis te blijven. Oh en ladies, zorg er voor dat je op je best bent en als je voor middernacht aankomt, mag je GRATIS binnen !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
City Queens
Datum: 
Zaterdag 28 januari 2017
Locatie: 
Vooruit, Gent

Reservatie:

Meer over