De geweldige Ierse komiek, acteur en schrijver Dylan Moran is de ster van en het brein achter de legendarische sitcom Black Books en van de films Shaun of the Dead en Run Fat Boy Run. Dylan Moran blaast je gegarandeerd omver met grappen en grollen over de absurditeiten van het leven!

Hij won prestigieuze prijzen zoals BAFTA en Perrier Awards en toerde de wereld rond met Monster I en Monster II, Like, Totally en What It Is. Dylan Moran is een van de meest opmerkelijke stand-uppers van zijn generatie en niet vaak in de buurt, dus mis deze kans niet.

Dylan Moran - 24 september

Het doel van Jeroen Leenders? Zo weinig mogelijk moppen vertellen. “Ik praat liever gewoon over mijn eigen werkelijkheid. Maar dan liefst op een zo hilarisch mogelijke wijze.” En dat kan hij als de beste. Over wat de nieuwe show gaat gaan? Geen idee… .

Zolang hijzelf en het publiek er plezier aan beleven, blijft hij spelen. Zo is het ooit begonnen en zo is het ook gebleven. Na meer dan 200 shows door België en ook Nederland heeft Jeroen een reputatie die hem vooruitsnelt.

Jeroen Leenders- zaterdag 28 september

De grootste saboteur van de mens is de mens, en de comedian moet het allemaal zien te vatten en liefst met grappige noten becommentariëren. Provocateur, idealist of 'goed bedoelende' hypocriet… Nigel Williams laat alle stemmen in zijn hoofd spreken tijdens het eeuwige debat: ‘is de lach het doel of het middel? Doe ik het voor volle zalen of voor mezelf? Of allebei? En hoe moeilijk is het om te lachen met échte problemen, … en de ontnuchterende spiegel van je eigen domme gedrag?

Nigel Williams - donderdag 10 oktober

Vitalski’s broodrooster is ontploft en hij krijgt slaag van zijn nieuwe vriendin. Daarom schaft hij zich, op een dag, een zeer eigenaardig huisdier aan. Is het een hamster? Een lamme tijger? We zullen het nooit weten! De vriendschap die groeit tussen dit geheimzinnige beest en onze held is zeer intens. Al snel ontspint zich een duizelingwekkende intrige, waarbij zelfs de redding van de wereld op het spel staat.

Met deze voorstelling bewijst Vitalski nog maar eens zijn oertalent als meester conferencier.

Vitalski - donderdag 7 november

Vorig seizoen speelde hij Vlaanderen plat met Waar Is Barry? en intussen bedacht hij ook geniaal materiaal voor programma’s als Benidorm Bastards en Wat als?. Hij is absoluut allergisch voor dt- fouten, houdt van quizzen en gaat in de wintermaanden de beeldbuis onveilig maken als presentator van De Pappenheimers. Maar we wijken af … De zinloosheid van het bestaan en hoe daar welgemutst mee om te gaan is de hamvraag in de nieuwe show van Bart. Metafoor is ‘bowlen’, wat niemand écht leuk vindt, maar soms sta je toch op zo’n baan met zo’n gekke bal aan je vingers. Bowlen is als het leven; het is een belachelijk tijdverdrijf, maar af en toe een strike gooien houdt ons recht.

Bart Cannaerts - woensdag 20 november

Tickets voor deze optredens kan je bestellen via www.arenbergschouwburg.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: