Tom Van Tongerloo
Ambassadeur Coone

Met trots kondigen we aan dat Coone, de maker van het Defqon.1 anthem, vanaf vandaag ambassadeur is van 10,000 HOURS. Coone ondersteunt 10,000 HOURS door hardstyle fans over de hele wereld te inspireren om iets goeds te doen voor een ander. Op 17 mei draait hij speciaal voor 80 enthousiaste Defqon.1 vrijwilligers die tijdens de Defqon.1 de handen uit de mouwen steken voor maatschappelijke organisaties in de omgeving van Biddinghuizen.

Op 17 mei gaan 80 meest dedicated Defqon.1 fans aan de slag in de buurt van de festivallocatie. Samen knappen we achterstallig onderhoud op bij therapiecentrum De Roode Draak van Stichting Jelte. Daarnaast worden er spellen gemaakt om de zintuigen van kinderen met een niet aangeboren hersenletsel te prikkelen. Bij Stichting Wiel worden ouderen in het zonnetje gezet. Ook planten we verse bloemen en gaan we ’s middags met de bewoners van het verzorgingshuis in Elburg wandelen en spelletjes spelen. Hard werken wordt beloond door een dikke set van Coone, als mooie afsluiter van deze bijzondere dag.

Coone: “Ik wil graag samen met mijn fans iets betekenen voor mensen die het minder goed hebben. Wereldwijd inspireert 10,000 HOURS duizenden jonge mensen om de wereld een stukje mooier te maken. Ik ben trots dat ik daar vanaf nu ook aan bij kan dragen”.

Geïnteresseerd in 10,000 HOURS? Like de 10,000 HOURS Facebook pagina, volg ons op Twitter en Instagram.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: