Tom Van Tongerloo
CRAFT 2015

Langzaam komt het dichterbij, de dag waarop jij en je vrienden zullen afreizen naar de NDSM-Werf. Lees hier een update over het festival.

90% verkocht.

Lose Your Mind heeft de afgelopen weken gebruikt om een aantal aanpassingen in het terrein door te voeren waardoor we een nog betere festivalervaring kunnen neerzetten. De laatste kaarten zijn nu in de verkoop gegaan. CRAFT Festival 2015; hét meest complete hardstyle festival voor deze zomer kost máár 29,50 euro en zijn te koop via www.craft-festival.nl.

Interviews.

In de aanloop naar CRAFT Festival 2015 gaat Lose Your Mind in gesprek met een groot gedeelte van de artiesten die hier zullen draaien. Benieuwd hoe artiesten kijken naar de huidige scene, de favoriete tracks en of zij al uitkijken naar het rocken van CRAFT Festival 2015. Lees de interviews op www.craft-festival.nl/media

Podcast.

Ben je al opgewarmd voor CRAFT Festival 2015? Dit gaat nog beter met de verschillende podcasten op de Lose Your Mind Soundcloud! Je kunt ze luisteren op www.soundcloud.com/loseyourmindnl

Locatie.

  • CRAFT Festival 2015 vindt op 25 juli 2015 plaats op het NDSM-Werf.
  • Het adres is: TT Neveritaweg 15, Amsterdam.
  • Het festival opent op om 12:00 en sluit om 23:00.

Busvervoer

Reis je vanuit Nederland? Boek dan een bus ticket via Event Travel of Partyvervoer.

Er worden vanaf meer dan 500 locaties in Nederland bussen ingezet door deze organisaties. Voor bezoekers die niet met de auto kunnen of willen komen is CRAFT Festival 2015 daardoor erg goed bereikbaar. De bus rijdt een 'door-to-door' route wat betekent dat je wordt afgezet en ook weer wordt opgehaald naast de festival ingang. Organiseer je zelf een busreis? Meld dan je bus aan via info@loseyourmind.nl. Een aantal dagen voor het evenement ontvang je alle informatie die je nodig hebt.

Als je je bus aanmeldt, hoef je geen parkeerkosten te betalen. Niet aangemelde bussen betalen 35 euro bij aankomst

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: