Crammerock heeft dit jaar iets te vieren: op 3 en 4 september 2010 is er de 20ste editie van Crammerock. 100 dagen voor onze feesteditie, op zondag 23 mei 2010, warmen we alvast op met een exclusief clubconcert.

Wat in 1991 startte als “Het eerste Stekense Zomerfestival” is uitgegroeid tot een kanjer van een festival. Toen begin de jaren 90 de festivals in Vlaanderen als paddenstoelen uit de grond schoten en De Cramme zijn tiende verjaardag vierde, vonden de jongelui van het jeugdhuis dat Stekene niet kon achterblijven.

Met een vrachtwagen als podium, enkele bakken bier, wat lokale bands en jong talent Pitti Polak als headliner werd de eerste editie georganiseerd met een onverwacht grote opkomst van 400 bezoekers. Dat smaakte naar meer… en de rest van het verhaal kent u wellicht.

Op de afgelopen editie in 2009, klokte Crammerock af op 18.000 bezoekers, twee dagen uitverkocht, 3 podia, 3.000 kampeerders en meer dan 30 bands. We hebben dus iets te vieren en hoe kan een festival dat beter dan met een flinke portie feest en muziek?

In de stijl van het huis willen we dit graag in de verf zetten met een fijn concert van Vive La Fête op zondag 23 mei (vanaf 21 uur) gevolgd door een afterparty met Samtex feat. Sam De Bruyn van Studio Brussel.

Crammerock 20 Jaar
zondag 23 mei 2010, Gildenhuis Stekene
21 uur: Concert Vive La Fête - 14€ - tickets via www.crammerock.be en Dagbladhandel An & Wim
00 uur: Fuif met SAMTEX feat. Sam De Bruyn - 6€ - tickets enkel verkrijgbaar aan de kassa

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: