David Bisbal - Diez Mil Maneras

Op 23 januari werd “Diez Mil Maneras” van David Bisbal voorgesteld aan het publiek, de eerste single uit het album “Tú Y Yo” dat op 18 maart zal verschijnen. Een eerste fase van de wereldtournee “Tú Y Yo” zal Argentinië, Mexico, de Verenigde Staten, Venezuela en Spanje aandoen.

In Spanje zal vanaf 24 januari om 12:00u een lanceringsaanbieding ingaan: bij aankoop van een concertticket krijg je er het album in voorverkoop bij. Deze speciale zal actie lopen tot 17 maart bij de meeste fysieke en digitale platenwinkels. Na deze datum zijn album en tickets enkel apart verkrijgbaar tegen standaardprijzen.

David Bisbal is met meer dan 5 miljoen platen de best verkopende Spaanse artiest van het laatste decennium. Hij verzamelde meer dan 60 platina en gouden platen.

“Tú Y Yo” wordt het vijfde studioalbum van Bisbal, die met meer dan 5 miljoen platen de best verkopende Spaanse artiest van het laatste decennium is. Hij verzamelde meer dan 60 platina en gouden platen en ontving meer dan 60 awards, waaronder de Latin GRAMMYs voor Beste Nieuwkomer (2003) en voor Beste Vocal Pop Album (2012) voor zijn akoestische werk “Una Noche en el Teatro Real”.

De single “Diez Mil Maneras” is in België verkrijgbaar via iTunes, Google Play, Spotify en Deezer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over