Wanneer tijdens een partijtje voetbal een onschuldige vechtpartij ontstaat tussen twee jongetjes, breekt de hel los in Antwerpen. Extremisten zien hun kans schoon om deze kleine aanvaring te gebruiken om Joden en moslims tegen mekaar op te zetten. Alexander (Greg Timmermans), Rob (Sven De Ridder), Farah (Sachli Gholamalizad) en Cloé (Eline Kuppens) doen er alles aan om de situatie te ontzenuwen. Feldmann (Hilde Van Mieghem) speelt haar Joodse achtergrond uit, maar ook zij kan niet verhinderen dat het geweld escaleert.

Farah vindt intussen een nieuw spoor naar Chaim Rosenthal (John Flanders), een nieuwe kans voor Alexander om hem te pakken, maar hij moet pijnlijk inzien dat er nog meer aan de hand is dan hij dacht. Hij ontdekt dat zijn voorganger Pierre (Filip Peeters) niet de mol kon geweest zijn die levensbelangrijke info lekte aan Rosenthal. En dat betekent dat hij de mol moet zoeken in zijn team: Rob (Sven De Ridder), Cloé (Eline Kuppens) of Farah (Sachli Gholamalizad)...

De kijker komt het alvast te weten in deze voorlaatste aflevering van De Bunker.

De volledige afleveringen van De Bunker zijn na uitzending 4 weken lang gratis te bekijken via vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over