Hoog bezoek op woensdag 9 maart 2016 in Tegen de Sterren Op: Willy Naessens, jawel, de échte, vergezelt zijn imitator Walter Baele in een persiflage. Hallo Televisie-gewijs, voorzien de twee Willy’s televisieprogramma’s van een stevig stukje commentaar, en zien ze toe of er wel genoeg zwembaden voorkomen in de reeksen. “Marie-Jeanne!” mag natuurlijk niet ontbreken, en dus kruipt Nathalie Meskens in de huid van Willy’s onafscheidelijke partner.

Tegen De Sterren Op persifleert voor het eerst ook ‘Beste Vrienden’. Presentator maar vooral levensgenieter Bruno Wyndaele (Guga Baúl) neemt weer twee duo’s beste vrienden mee op reis: Antwerpse rapster Slongs Dievanongs (Nathalie Meskens) en Kirsten Janssens (Tine Embrechts), en in het andere kamp voetballegende Johan Boskamp (Ivan Pecnik) en CD&V-er Wouter Beke (Chris Van Espen). Drijft Bruno de gelegenheidsvriendschappen tot het uiterste tijdens zijn ingewikkelde queestes?

Naar aanleiding van de laatste ‘gewone’ uitzending van Tegen de Sterren Op, kruipt de volledige cast samen op het podium om de oorwurm ‘Shut up and dance’ van ‘Walk the Moon’ te brengen, weliswaar in een nieuw kleedje. Belgium’s Got Talent-ster Eugène (Walter Baele) opent het nummer waarna hij vergezeld wordt door Sergio (Ivan Pecnik), Stan Van Samang (Jonas Van Geel), Johannes - School is Cool - (Chris Van Espen), Tourist LeMC (Guga Baúl), Belle Perez (Ella Leyers), Dana Winner (Tine Embrechts) en Adele (Nathalie Meskens), en ook de K3’tjes kunnen uiteraard niet ontbreken.

De Nacht van Tegen De Sterren Op

De laatste twee afleveringen van Tegen de Sterren Op op woensdag 17 en 24 maart, worden in een speciaal kleedje gestoken. In ‘De Nacht van Tegen de Sterren Op’ reikt de cast awards uit voor de leukste fragmenten, die door heel Vlaanderen gekozen kunnen worden. Vanaf woensdagavond 10 maart kunnen zij hun stem uitbrengen op vtm.be

De volledige afleveringen van Tegen de Sterren Op kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: