De tweede dag van de Q-live week zit er bijna op. Deze week staat Q-music vijf dagen lang in het teken van live muziek met onverwachte optredens, dj-sets en elke avond een Q-concert. Overal in Vlaanderen duiken ook artiesten op met verrassingsconcerten.

Verrassingsconcerten
Vanochtend nodigde Wim Oosterlinck de 3M8S uit in de studio, zij brachten er live hun nieuwe single ‘Lovestoned’. Het Foute Uur werd vandaag om 9.00u feestelijk ingezet met de komst van de Gibson Brothers die live ‘Que Sera Mi Vida’ brachten. ’s Middags zorgde Milow voor een unieke, akoestische set in de Japanse Tuin in Hasselt, in het bijzijn van tientallen Q-luisteraars. Deze avond komt ook Fouradi nog langs bij Maarten Vancoillie in de studio voor een live optreden.

Q-live
Vanavond spelen Tom Dice en Kane nog een set op de Q-live stage voor luisteraars die de afgelopen dagen een Q-live ticket wonnen. Voor wie er vanavond niet kan bij zijn, is alles ook live te volgen via kanaal 39.

Wim Oosterlinck gaf ook nog Q-live tickets weg voor Owl City in Gent. De Q-live week, van 29 oktober tot en met 2 november op Q-music, Q-music.be en kanaal 39.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: