Voor de luisteraars van hit fm wordt vrijdag 11 november een dubbele feestdag, want dan verzorgen De Romeo’s de presentaties op hun favoriete radiozender. Een unicum, niet alleen voor De Romeo's, maar ook voor hit fm, dat normaal een strak non-stop radioformat zonder presentaties trouw blijft. Aanleiding voor deze unieke actie is Het Zingpaleis Tropical. Op zaterdag 19 november zijn De Romeo’s al voor de 7de keer gastheren van wat ze zelf omschrijven als het heetste feestje van het jaar. Naast de grootste tropische hits en meezingers, verwelkomen De Romeo's op Het Zingpaleis ook gastartiesten Jody Bernal, Belle Perez, Frans Bauer en muziekrevelatie Jennifer Ewbank. Of zij met hun gasten gaan bubbelen in de verwarmde jacuzzi op het podium, dat valt nog af te wachten. Wat wel zeker is, is dat het publiek via www.hetzingpaleis.be mee kan bepalen welke muziek De Romeo’s spelen in hun radio-uitzending op hit fm.

We worden vaak uitgenodigd voor radio-uitzendingen, maar zelf radio maken is iets wat we nog niet gedaan hebben. Vanaf 10.00 uur ’s morgens kapen we de radio en onderbreken we de muziek gedurende 12 uur met onze presentaties”, zegt Gunther Levi.

Op www.hetzingpaleis.be kan er gestemd worden voor De Tropische 10. Iedereen kan zijn 3 favoriete, tropische liedjes doorgeven. Op basis van de stemming ontstaat De Tropische 10 en die zenden wij uit op 11 november”, zegt Chris Van Tongelen.

Je hoort De Romeo’s op vrijdag 11 november, tussen 10.00 en 22.00 uur via alle frequenties van hit fm of via de website (www.hitfm.be).

Tickets voor Het Zingpaleis Tropical, op zaterdag 19 november bestel je via www.hetzingpaleis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over