JAMAJA Producties kondigt de tweede editie aan van Musical Zingt. Na de succesvolle eerste editie op 24 maart, komt er een nieuwe Musical Zingt, op 3 september in Theater Elckerlyc. Deze keer is het thema TOP OF THE DIVAS. De drie headliners zijn bekend: Deborah De Ridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel. Er lopen momenteel audities voor twee mannenrollen. Het wordt opnieuw een strakke musicalshow met live-band.

MUSICAL ZINGT strikt 3 topnamen!

Groot nieuws voor de tweede editie van MUSICAL ZINGT. De vorige editie met een grote knipoog naar de '90 werd bijzonder goed onthaald door het publiek. Op 3 september komt er een nieuwe editie, deze keer is het thema TOP OF THE DIVAS. Dit vraagt natuurlijk om drie vlaamse diva's op het podium. Regisseurs Laurenz Hoorelbeke en Maja Van Honsté kozen voor Deborah De Ridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel.

DEBORAH DE RIDDER

Deborah De Ridder werd bekend met het VTM programma op zoek naar Maria, ze was erna in tal van musicals te zien zoals Domino, Assepoester en recent ook Chaplin.

ELKE BUYLE

Elke Buyle zat ook in de wedstrijd "op zoek naar Maria” en heeft haar bekendheid een boost gegeven met de hoofdrol "Koningin Elsa" in de Disney Film Frozen. Ze zong de vlaamse versie van Laat het Los in.

NICOLINE HUMMEL

Nicoline Hummel is vooral bekend van de Buurtpolitie met haar rol van Tineke Schillebeeckx. Daarnaast heeft ze ook een eigen band en speelt ze een reeks gastrollen in VTM-SERIES.

AUDITIES OP 10 APRIL

Er worden ook nog twee mannen gecast via audities op maandag 10 april. Wie interesse heeft, kan een kijkje nemen en zich kandidaat stellen via www.jamaja.be

OVER JAMAJA Producties

Musicalacteur Laurenz Hoorelbeke en marketingspecialist Gregory Verstraelen slaan de handen in elkaar onder de naam JAMAJA Producties. Laurenz en Gregory werkten al eerder samen als collega’s in de Winterrevue, "Concert van Natalie Weiss (NY)" en in de eerste editie van MUSICAL ZINGT.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Musical Zingt - top of the divas.
Datum: 
3 september 2017 om 20u15
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over