Elke vrijdagavond dimt Jonas Van Geel de lichten in zijn studio voor een tweede rendez-vous met bekend Vlaanderen. In een gezellige late night setting van Jonas & Van Geel gaan de gesprekken er iets stouter aan toe. In de eerste laatavondshow op vrijdag 9 september 2016 komt het testosteron van alle kanten.

Axel Daeseleire brengt exclusieve beelden en verhalen mee uit het nieuwe seizoen van Axel Opgelicht. Nog een echte vent op vrijdag: Kevin Janssens, master van het filmfestival van Oostende en ook druk bezig met een aantal filmprojecten. Daar komt hij graag wat meer over vertellen. ‘Den Ax’ en ‘de Kev’ samen in de zetel tijdens een spelletje ‘ik heb nog nooit’, dat kan alleen maar uit de hand lopen. Vooral wanneer er shotjes wodka aan te pas komen...

De Kortrijkse band Goose viert binnenkort zijn 10de verjaardag en dus kan een feestje niet ontbreken. Samen met Jonas zetten ze de gebouwen van MEDIALAAN op stelten.

Gunter Lamoot springt ook even binnen in Jonas’ studio. Hij maakt dit seizoen elke week een verrassende mash-up clip voor Jonas.

De afleveringen van Jonas & Van Geel zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over