'Diablo Blvd - Beyond The Veil' nieuwe single en videoclip als voorbode op het full album 'Follow The Deadlights'

Exact 3 jaar na het goed onthaalde Builders of Empires is Diablo Blvd terug met hun derde langspeler „Follow The Deadlights”. In afwachting van het full album releaset de band vandaag de single + videoclip 'Beyond The Veil'. Deze song typeert duidelijk de stijl van de rest van het album : en muzikale trip die Metal en Heavy Rock naadloos in mekaar laat overgaan. Zij die Diablo Blvd kennen weten dat dit altijd de sound van de band is geweest, maar nooit eerder klonk de band zo uitgebalanceerd als op „Follow The Deadlights”.

De legendarische ICP studios in Brussel en Ace Zec’s Oceanside Studios in Oostende. Het Amerikaanse duo Jay Ruston (Mix) en Paul Logus (Mastering) die eerder al verantwoordelijk waren voor het geluid van o.a. Anthrax, Stone Sour, Meatloaf en Steel Panther. Are you ready to #Followthedeadlights ?

Maar er is meer: voor de release van het full album op 9 mei kondigt Diablo Blvd z'n eigen festival aan: Diablo Fest (part I)

Voor de release van het full album kondigt Diablo Blvd een eigen festival aan te Trix Antwerpen : Diablo Fest (part I). Op vrijdag 9 mei tijdens de eerste editie van hun eigen DIABLO FEST zal de plaat worden voorgesteld in goed gezelschap van bevriende bands, King Hiss, The Setup en andere. En als dat nog niet genoeg zou zijn: wie een ticket koopt, krijgt meteen het full album gratis.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.trixonline.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Diablo Fest Part 1
Datum: 
9 mei 2014
Locatie: 
Trix Club, Antwerpen

Reservatie:

Meer informatie
Meer over