Op 24 oktober viert Diablo Blvd, de Belgische metalband rond Alex Agnew, haar 10e verjaardag tijdens Diablofest in Trix, Antwerpen. Het is ondertussen de tweede editie van hun eigen metalfestival.

De heren van Diablo Blvd hebben opnieuw een monsterlijke coole line-up samengesteld met de legendarische surf rock ’n roll band Fifty Foot Combo, de enfants terribles van de Nederlandse punk rock scene John Coffey, de wereldbefaamde Nederlandse hardcore band Born From Pain en het snoeiharde Antwerpse collectief Bark.

Diablo Blvd sluit af met hun 10th anniversary show, gevolgd door een stevige afterparty. Er is een mini metal market voorzien met CD’s en vinyl distros en Nemo Concept Cooking serveert voor de gelegenheid een heuse Diabloburger.

Het idee van Diablofest is in 2014 ontstaan als release party voor hun derde studio album ‘Follow The Deadlights’ via Sony Music. Het album kwam op #3 binnen in de charts met lovende kritieken en kreeg een wereldwijde release via het gerenommeerde Duitse metallabel Nuclear Blast waarbij ze de eerste Belgische band zijn dat op het label is getekend.

Diablo Blvd heeft afgelopen jaar samen met top metal bands zoals Machine Head, Epica, Ace Frehly en Queensrÿche door heel Europa getourd. Ze hebben verschillende grote zomer festivals gespeeld tot zelfs een uitverkochte show in New York met het iconische Life Of Agony. Ze sluiten een lange reeks van internationale shows in schoonheid af met Diablofest.

Info en tickets via http://smarturl.it/diablofest

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over