Naar goede gewoonte trapt Diest Live 2013 het festivalseizoen op gang tijdens het Pinksterweekend. Drie middagen en avonden kan je genieten van een reeks openluchtconcerten in het Warandepark. Een combinatie van gezelligheid en mooie muziek in een feeërieke omgeving, dat is Diest Live!

Ga rustig zitten en laat je betoveren door de intieme sfeer van het Amfitheater. Luister van dichtbij naar de muziek van échte artiesten die je meenemen op hun muzikale reis.

Talent uit eigen streek
Dit jaar start Diest Live op zaterdagnamiddag, 18 mei 2013, met een zoektocht naar muzikaal talent uit Diest. Tussen 14 en 17 uur kun je gratis genieten van talent uit eigen streek. Ken je een toffe band? Stuur dan een mailtje naar info@diest-live.be met een bio, foto en enkele demo’s.

Pieter Marnef, brandmanager van LIVE Entertainment: “Het is belangrijk om jong, lokaal talent een kans te geven. Vandaar dit nieuwe opzet bij Diest Live. De winnaar mag zich die avond zelf ook nog bewijzen als het voorprogramma van de gewaagde en succesvolle “The Rhythm Junks”.”

Kids programma
Op zondag- en maandagmiddag, 19 en 20 mei 2013 kunnen de kids hun hartje ophalen met speciaal geselecteerde artiesten: zondag 19 mei 2013 brengt de Vlaamse rockband “Bandits” een afwisseling van eigen muziek met covers en op maandag 20 mei 2013 redt superheld, “RED”, de wereld. 's Avonds serveert Diest Live voor de muziekliefhebbers “Jef Neve & Sons of the New World” met jazzmuziek van wereldklasse. Afsluiters op maandag 20 mei 2013 zijn de melancholieke “Marble Sounds” en “Isbells”.

Ticketinfo
Geniet van het gezellige Diest Live voor een verlaagde prijs. Volwassenen kunnen van een concert genieten voor €12 in voorverkoop en €15 aan de kassa. De kids (t.e.m 12 jaar) betalen steeds €7,50. Daar komt nog €1 servicekost bij.

Bestel nu jouw tickets via www.diest-live.be of breng een bezoekje aan CC Diest.

Wil jij Diest Live 2013 in een nog intiemere sfeer meemaken, dat kan met het nieuwe VIP-pakket. Geniet op ons VIP-terras van een rustige uitvalsbasis voor een ontspannende avond. Ideaal om contacten te leggen met uw bevoorrechte relaties, klanten en personeel. Heb jij interesse in een VIP-pakket, stuur een mailtje naar info@diest-live.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: