Iedereen sprak, blogde en twitterde er lang over, en deze week is het eindelijk zo ver: Dimitri Vegas & Like Mike brengen topsingle uit. Hun lang verwachte single ‘Mammoth’ komt uit. Het DJ-duo is ook genomineerd voor de prestigieuze “Break Through DJ”-award in Miami volgende week. België is daarmee dubbel vertegenwoordigd op de 29e International Dance Music Awards tijdens de Miami Winter Music Conference. Tomorrowland is namelijk ook opnieuw genomineerd als “Best Music Event”.

Maanden nadat de wereld een voorproefje kreeg van het grandioos nummer op Tomorrowland 2012, wordt ‘Mammoth’ deze week eindelijk uitgebracht. De broers lieten de track al even horen op het festival en het werd ook verweven in de populaire aftermovie van het festival. Die aftermovie werd ondertussen al meer dan 56 miljoen keer bekeken op YouTube. “Mammoth” staat nu al aan de top van DMC World Magazine’s Nighttime Buzz Chart en in de top 20 van Music Week’s Cool Cuts Chart. De knalplaat, die voortkomt uit een samenwerking tussen Dimitri Vegas & Like Mike en het Duitse icoon MOGUAI, is nu uit en exclusief verkrijgbaar via Beatport.

In 2012 keerde Tomorrowland al terug van Miami met de award voor het “Beste Muziek Event”, dit jaar maakt het opnieuw kans. Maar ook Dimitri en Mike kunnen misschien wel huiswaarts keren met zo een felbegeerde award. Dimitri Vegas & Like Mike brachten het Tomorrowland Anthem in 2011 en 2012 uit en krijgen de steun van één miljoen facebookfans uit binnen- en buitenland. De broers uit Willebroek werkten al samen met grote namen zoals LMFAO, Jennifer Lopez, Steve Aoki en Kelis. Onlangs brachten ze samen met de Belgische dj Coone en de Amerikaanse rapper Lil Jon de bonkende plaat “Madness” uit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: