Tom Van Tongerloo
Dirtycaps Ft. Rochelle - Fools Paradise

Het succesvolle DJ/MC trio Dirtcaps en zangeres Rochelle zijn samen de studio ingedoken met als resultaat de catchy track "Fools Paradise". Het nummer laat een combinatie horen van trap en electro-house die kenmerkend is voor de sound van Dirtcaps. Voor de vocalen van "Fools Paradise" hebben de jonge producers uit Haarlem gekozen voor het warme, verfrissende stemgeluid van Rochelle. Rochelle was vorig jaar te horen op de internationale megahit "Shotgun" van Yellow Claw. Met "Fools Paradise" bewijzen de mannen van Dirtcaps en de zangeres dat ze weten wat het internationale publiek verwacht van een echte EDM track. Vorige week ging "Fools Paradise" in release op YouTube & Spotify. De videoclip reflecteert de rauwe en donkere sound van de jonge producers en toont Rochelle omgeven door haar danseressen in een apocalyptisch 'Paradise'. "Fools Paradise" van Dirtcaps feat. Rochelle gaat vandaag digitaal in release op iTunes en andere online platforms.

Dirtcaps is een uniek en energiek DJ / MC trio die in alle clubs en op de grote festivals in Europa optreedt. In 2012 zette Dirtcaps zichzelf op de kaart met hun hit "Money On My Mind", een samenwerking met The Million Plan die in hoog tempo de Nederlandse hitparades bestormde. Vanaf dat moment ging het snel met de mannen en volgden er meer releases zoals, "Dagga" met Alvaro, "How Many DJ's" met The Partysquad en hun Nederlandstalige hitsingles "Weekend" met FeestDJRuud, Sjaak & Kraantje Pappie en "Miljoenen" met Jebroer. Op Youtube zijn deze video's samen goed voor vele miljoenen views en ook op de radio komen ze nog wekelijks voorbij. Na "Fools Paradise" met Rochelle staan er nog vele releases gepland waaronder "Brah", de follow-up van "Dagga" met Alvaro, en een veelbelovende EP met Yellow Claw en de Amerikaanse DJ Carnage.

Rochelle Perts is een bijzondere zangeres, zoals Nederland ze nog maar weinig gezien heeft. In 2011 won ze op achttienjarige leeftijd X-Factor met haar cover van Jordin Sparks' "No Air", die de #1 positie in de Top 100 bereikte. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een geheel eigen stijl. Rochelle 's grootste wapenfeit tot nu toe is "Shotgun", één van de grootste hits van Nederlandse bodem die nog steeds records verbreekt. Op YouTube is de videoclip inmiddels ruim 55 miljoen keer bekeken. Begin 2015 werkte Rochelle samen met Lady Bee en brachten zij samen "Return Of The Mack" uit, een cover van de wereldhit van Mark Morrison uit 1996. De remix die Oliver Heldens van de track maakte werd meteen opgepakt door SLAM FM, maar ook door het Amerikaanse Sirius XM één van de grootste radiostations in de VS met meer dan 25 miljoen luisteraars.

Record Label
"Fools Paradise" is uitgebracht door het nieuwe label Young Elephants. Het label vertegenwoordigt veelbelovende en succesvolle artiesten in de internationale muziekindustrie. Young Elephants focust zich op een breed scala electronic dance music releases. Rochelle is één van de eerste artiesten die Young Elephants als haar thuis basis beschouwt.

"Fools Paradise" is nu beschikbaar op Spotify, iTunes en andere digitale platformen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: