Dankzij de inspanningen van alle betrokken zalen om navolging te geven aan de regels rond de coronabarometer, zal Gracia Live in februari en maart eindelijk internationale topproducties mogen verwelkomen in het Sportpaleis, de Lotto Arena, Vorst Nationaalen het Koninklijk Circus!

Volgend op de versoepelingen van het overlegcomité van vrijdag 21 januari kan dé familieshow en vaste afspraak voor de vele Disneyfans wel degelijk doorgaan op de geplande data van 23 TEM 27 FEBRUARI 2022 in de Lotto Arena. Hiermee werd ook rekening gehouden met de geldende regels rond de coronabarometer. Ook in code rood zullen deze zittende shows kunnen plaatsvinden.

Naast de Nederlandstalige voorstellingen in de Lotto Arena, opent ook Vorst Nationaal een week eerder haar deuren, van 18 tem 20 februari, voor de Franstalige versie van deze spectaculaire ijsshow. Reeds 3 van de 7 voorstellingen in de Lotto Arena zijn uitverkocht. Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor de voorstellingen van woensdag 23 februari om 15u, vrijdag 25 februari om 19u, zaterdag 26 februari om 10u30 en zondag 27 februari om 10u30.

Klik hier voor Tickets & Info

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over