Vijftig Tinten…De Parodie

Dit najaar kan je in Antwerpen, Gent, Hasselt en Oostende gaan kijken naar de spraakmakende en gelauwerde theatervoorstelling ‘Vijftig Tinten…De Parodie’. Deze internationale voorstelling – in het Nederlands – heeft reeds haar succes bewezen met niet alleen lovende reacties, maar vooral ook vele duizenden glimlachende bezoekers. Vanaf vrijdag 14 februari kunnen er tickets besteld worden via www.sherpa.be of op 070/25.20.20.

Vergeet de boeken en de film! De musical-parodie op de Vijftig Tinten-trilogie van E.L. James is de nieuwste hype die zorgt voor rode oortjes én een grote glimlach. Het verhaal: een boekenclub, die bestaat uit alleen maar vrouwen, besluit ‘Vijftig Tinten Grijs’ te lezen. Door hun interpretatie van de wereldwijde bestseller, komt het publiek terecht in een achtbaan van hilarische momenten. Het is dus duidelijk dat je de boeken niet gelezen moet hebben, zelfs vooraf Christian Grey niet moet kennen,  wil je van deze theatervoorstelling maximaal genieten.

De Amerikaanse makers waren met de musical een hit op het Fringe Festival in Edinburgh (4 sterren recensie) en trokken uitverkochte zalen in New York en Chicago. Jasper Verheugd regisseert de Nederlandstalige versie, die van augustus tot en met december al in de Nederlandse theaters te zien was. De musical-parodie werd wegens succes bij onze Noorderburen al gauw verlengd met 20 nieuwe data. De verleidelijke en hilarische musical komt in het najaar eindelijk ook naar ons land!

Voor iedereen boven de achttien jaar die geen genoeg kan krijgen van de erotisch getinte trilogie, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht, maar net zo goed voor niet-lezers die openstaan voor een sexy, visueel avontuurtje waarin vooral hard mag worden gelachen.

‘Vijftig Tinten…De Parodie’ kan je bekijken op 08/11 Stadschouwburg Antwerpen, 09/11 Ethias Theater Hasselt, 14/11 Casino Kursaal Oostende en 15/11 Capitole Gent. Tickets en info op www.sherpa.be of 070/25.20.20.

‘Vijftig Tinten..De Parodie’ is een organisatie van Senf Theaterpartners

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Vijftig Tinten…De Parodie
Datum: 
8 november 2014
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over