Zondag begint jongerenzender JIM aan z’n jaarlijkse marathon van 168 uren onafgebroken live uitzending. Zowel op JIM als JIM.be kan je alles volgen wat er gebeurt in en rond de indrukwekkende JIM Mansion op het Zeeheldenplein in Oostende. En natuurlijk kan je zelf ook gewoon komen feesten in de stad aan zee.

Elke dag brengt JIM een aantal topnamen op het podium. AKS, Zornik, The Van Jets, A Brand, Coone, ’t Hof van Commerce, Mark with a K, Regi, Peter Luts, Kraantje Pappie, Faberyayo en Sam Sparro zijn maar een aantal van de klinkende namen. Afsluiter van het feest is de hotste DJ van het moment, DJ Fresh. Na een stomende doortocht op Rock Werchter en in aanloop naar z’n set op I Love Techno maakt hij nu z’n opwachting tijdens The Big Live. Hij krijgt de eer om het licht uit te doen op zondag 4 november met een speciale set op het Zeeheldenplein om 17.00.

Elke avond is er ook The Big Party, een gratis feest met top DJ’s zoals Drumsound & Bassline Smith, Sound of Stereo, TLP, DJ FRANK, The Oddword, Murdock & Friends, Harmony en Rudimental. De locatie van The Big Party is veranderd van Elysée naar Krush Club aan het Kursaal van Oostende. “We willen jongeren op een zo comfortabel en veilig mogelijke manier ontvangen in de herfstvakantie” zegt Luc Van Laer, net manager JIM.

“Elysée is een prima locatie maar nog niet 100% in orde voor een event als The Big Live, daarom hebben we samen met de stad Oostende besloten om richting Krush Club te verhuizen.” De afterparties van The Big Live gaan sowieso al door in Krush Club, het bespaart de bezoekers dus een nachtelijke wandeling…

THE BIG LIVE 2012
Van zondag 28 oktober 2012 om 18.00 tot zondag 4 november 2012 om 18.00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: