Samplingkoning en turntablist Josh Davis, beter bekend als DJ Shadow, wordt gezien als één van de meest invloedrijke en innovatieve artiesten van de laatste 25 jaar. Wereldwijd staat hij bekend als de grondlegger van experimentele instrumentale hiphop. Zijn debuutalbum 'Endtroducing’ sloeg in 1996 wereldwijd in als een bom en werd door Time Magazine gezien als één van de 100 beste albums sinds 1954.

Op zijn vijfde plaat 'The Mountain Will Fall’ werkte hij dan weer samen met Run The Jewels en Nils Frahm en dat zette zijn muziek in een ander daglicht. Vorig jaar verscheen zijn gloednieuwe dubbelalbum 'Our Pathetic Age’ met een catchy electro song waarop je De La Soul kon horen. Keer op keer slaagt hij erin om old school hiphoptracksen jazzgeluiden af te wisselen met subtiele electronica, acid house en harde beats. Live heeft hij slechts drie platenspelers, wat elektronica en een unieke vinylcollectie nodig om het publiek collectief in extase te brengen.

Afgelopen weekend bracht hij nog een uitverkochte La Madeleine in vervoering en wie er in 2010 in OLT bij was, heeft gesmuld van het audiovisueel spektakel, dat een echte prikkeling was voor alle zintuigen.

De ticketverkoop voor DJ Shadow in OLT Rivierenhof start op vrijdag 28 februari om 12u30 via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
DJ Shadow
Datum: 
14 juni 2020
Locatie: 
OLT Rivierenhof, Antwerpen

Reservatie:

Meer over