Goochelen is helemaal terug van weggeweest. Nicholas verbaasde vriend en vijand dit voorjaar met zijn street magic bij VTM, en ook in Belgium’s Got Talent toverden enkele close-up illusionisten allerlei impressionante trucs uit hun virtuele hoed. Vanaf maandag 18 mei 2015 kunnen de fans met de shows ‘David Blaine: Real or Magic’ en ‘Dynamo: Magician Impossible’, drie weken lang bij VTM terecht voor een serieuze portie magie. De twee shows, die in drie delen zullen worden uitgezonden, worden ingeleid door VTM’s eigen goochelaar Nicholas Arnst, die grote fan is van zowel Blaine als Dynamo.

David Blaine: Real Or Magic Maandag 18 Mei 2015 Om 20.35

Op 18 mei brengt VTM de show ‘Real or Magic’ van de wereldvermaarde Amerikaanse illusionist David Blaine, volgens kenners de meest impressionante en creatieve magiër sinds Houdini. Hij heeft tal van wereldrecords op zijn naam staan, vooral omwille van zijn endurance skills. Blaine is immers niet alleen een kei in visuele trucs, maar hij heeft de hele wereld al meermaals omver geblazen door ongelooflijke fysieke prestaties. Zo liet hij zich acht dagen lang levend begraven in een doorschijnende piepkleine kist, onder een met drie ton water gevulde tank. Gedurende de hele periode at hij niets en dronk hij amper drie lepels water per dag. Met zijn stunt ‘Frozen in Time’ liet Blaine zich licht gekleed op Times Square in een massief blok ijs plaatsen. Hij hield het meer dan 63 uur vol. 35 uren lang stond hij bovenop een 30 meter hoge en dunne pilaar in Bryant Park, New York, in strenge weersomstandigheden.

Op maandag 18 mei trekt de goochelaar de hele wereld rond, van Amerika tot Afrika, om toevallige passanten en een heleboel celebrities te verbazen met zijn magic. Harrison Ford, Will Smith, Kanye West, Jamie Foxx, Katy Perry, Psy, Lenny Kravitz tot zelfs voormalig president George W. Bush vallen omver van verwondering wanneer ze geconfronteerd worden met de visuele hoogstandjes die Blaine te bieden heeft. Hij heeft één missie: de wereld ervan overtuigen dat het onmogelijke mogelijk is.

Dynamo: Magician Impossible Maandag 25 Mei En 1 Juni Om 20.35

Op maandag 25 mei en 1 juni maakt de kijker kennis met Dynamo. Een op het eerste zicht doodgewone jongen uit Bradford, die een allesbehalve doodgewoon leven leidt. Geïnspireerd door zijn grootvader, raakte Dynamo gepassioneerd door card tricks en ontwikkelde hij zelf verschillende skills en nieuwe visuele hoogstandjes. In ‘Dynamo: Magician Impossible’ trekt hij de hele wereld rond om iedereen die hij ontmoet te verbazen. Mind-blowing stunts en illusies, innovatieve street magic, en een vingervlugheid om u tegen te zeggen: internationale footballers of Hollywood-acteurs: iedereen moet eraan geloven in ‘Magician Impossible’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: