Voor de achtste keer organiseren de provincie Antwerpen en Nekka vzw ‘Houden van Griffelrock’, een swingend festival voor senioren en andersvaliden. De organisatie stelt samen met tientallen mantelzorgers en vrijwilligers alles in het werk om minder mobiele mensen en mensen met een beperking op dinsdag 27 september het nodige comfort en een geslaagd concert te bieden. Luc Appermont presenteert dit feest van de Nederlandstalige muziek. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Nicole en Hugo, Vader Abraham, Marc Dex, Nijghse Vrouwen, Bart Herman, De Melando’s, Mieke en Luc Van Meeuwen en Lissa Lewis zorgen voor de muziek op deze achtste editie van ‘Houden van Griffelrock’. Tickets kosten 9 euro en kan je bestellen via T 03 248 63 42 of www.teleticketservice.com.

Uitblinker in toegankelijkheid

Ruim 200 vrijwilligers bestaande uit dokters en hulpverleners van Het Vlaamse Kruis en leerlingen thuis- en bejaardenzorg van het St.-Norbertusinstituut uit Duffel en Mariagaarde in Westmalle staan klaar om de aanwezigen te helpen waar nodig. Door de schuine hellingen aan de trappen en de ringleiding voor mensen met een auditieve handicap kan iedereen optimaal van de muziek genieten. De leerlingen van De Ark uit Antwerpen zorgen er zelfs voor dat er op elke stoel een programmaboekje met de liedjesteksten klaarligt.

Van het Zilvermeer naar het Sportpaleis

‘Houden van Griffelrock’ startte in 2006 met een openluchtfestival voor 5000 senioren in Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer en groeide uit tot een muziekfestijn in het Sportpaleis met meer dan 10.000 muziekliefhebbers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over