Op Zaterdag 4 Augustus ontvangt Esperanzah! het El Gusto Orchestra of Algiers op haar podium, de mytische muzikanten van de casbah blues. El Gusto hergroepeert de meesters van de chaâbi, een aanstekelijke mengelmoes van muzikale tradities uit Noord-Afrika, Andalusië en het Midden-Oosten. Dit belooft een unieke hereniging te worden van een legendarisch orkest met een turbulente geschiedenis.

Bekijk alvast de Cobra reportage als een kleine opwarmer voor dit veelbelovende concert!

En verder nog
Emel Mathlouthi (Tunesië), Balkan Beat Box (USA/Israël), Staff Benda Bilili (DR Congo), Bonga (Angola), Winston McAnuff & The Bazbaz Orchestra (Jamaica/Fr), Roberto Fonseca (Cuba), Flavia Coelho (Brazilië)

Esperanzah! is de voorbije tien jaar uitgegroeid tot een multidisciplinair cultuur- evenement met internationale allure en een opmerkzaam oog voor artistiek talent onder de mainstream radar. Ver weg van de grootstedelijke drukte biedt de prachtige Abdij van Floreffe een sfeervolle omkadering voor een muzikale reis met een eclectisch en hedendaags uitgangspunt.

Esperanzah! vindt plaats van 3 tot 5 augustus. Tickets zijn te koop vanaf €27, weekendtickets + camping komt neer op €75. Meer informatie en het complete programma zijn te vinden op www.esperanzah.be of via de Esperanzah Facebook

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: