"Electrocity" strijkt met een reusachtig podium in Brussel neer voor de eerste editie van wat ongetwijfeld één van de hoogtepunten van het Brussels Summer Festival 2012 zal worden. De beste Belgische dj’s komen naar de Kunstberg voor een groot openluchtfeest op een boogscheut van het Brusselse centraal station.

Deze eerste party wordt een voorproefje van een groots project dat volgende lente op stapel staat. De Stad Brussel en het Gewest pakken dan uit met een groot festival waarin elektronische muziek centraal staat. Op verschillende historische en symbolische plekken in de stad zullen dj’s uit binnen- en buitenland achter de draaitafel staan en zijn er optredens van digitale artiesten, conferenties, tentoonstellingen en happenings. Electrocity wordt meteen één van de belangrijkste evenementen op de Belgische agenda!

Op donderdag 9 augustus, de dag voor Electrocity, kondigen een twintigtal bars het festival al aan door electro concerten en dj’s te programmeren. Naar aanleiding daarvan kan je de pass in voorverkoop vinden voor 10 euro. We willen de prijs bewust laag houden om er voor te zorgen dat Electrocity een festival wordt dat voor iedereen betaalbaar blijft. De deuren gaan open van 16 uur - einduur is 1 uur ’s morgens.

Line up
16h: The Jelly Bellies & The klaxx
17h: Raving George
18h15: Dj Tonic (The Subs)
19h15: Montevideo - live
20h: Party Harders
21h: The Oddword
22h: Sound of Stereo
23h: Yves V
00h: Dr Lektroluv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: