Aan bekende gezichten is er geen gebrek in de cast van ‘Ella’. En ook voor de gastrollen wordt beroep gedaan op geroutineerde acteurs. In de tiende aflevering van de telenovelle zien we Walter Baele aan het werk als arbeidsinspecteur Sam Stockmans. Die zal het kapster Cindy de komende tijd niet makkelijk maken…

Baele is een Vlaams cabaretier en acteur, vooral bekend van het spelen van typetjes. Het begon allemaal in ’92, toen hij het Humorologiefestival won, het oudste humor- en cabaretfestival van Vlaanderen. Daarna was Baele te zien in ‘het Liegebeest’, ‘De Droomfabriek’ en vertolkte hij drie jaar lang de rol van zowel Marcel als Magda De Neudt in ‘De Familie Backeljau’. De kleinsten kennen hem als Eugène Van Leemhuysen in ‘Samson en Gert’, en afgelopen zomer gooide hij grote ogen als ‘Prins Filip’ in ‘Wij van België’, waarin hij Nathalie Meskens (die Prinses Mathilde speelt) flankeerde.

Ook in het theater en op de radio is Walter Baele actief, maar in ‘Ella’ zal hij vanaf aflevering 10 op woensdag 6 oktober geregeld te zien zijn als arbeidsinspecteur Sam Stockmans.

Aflevering 10
Ella moet zich in allerhande bochten wringen wanneer Anthony en Cindy willen dat ze haar geheim opbiecht. Haar dag wordt er niet beter op wanneer ze door Sam Stockmans van de arbeidsinspectie betrapt wordt in het kapsalon van Cindy. Norbert vertelt aan dokters Wolfs en Lukas over zijn plannen bij de NASA en dat hij twijfelt over wie het meest geschikt is om zijn opvolger te worden. Wat hij wel al weet is dat Clio hem mag vervangen als persoonlijke adviseur van Nicolas De Prins. Linda ziet dit helemaal niet zitten en probeert Norbert op andere gedachten te brengen. Clio is gefrustreerd omdat privédetective Vandam Ella nog steeds niet heeft opgespoord.

Ella elke weekdag om 18.20 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: