Wegens overweldigende vraag naar kaarten, is er een tweede show toegevoegd aan de al indrukwekkende What Now? Tour van Kevin Hart. De extra show is show op 16 januari 2016. De eerste show in de Ziggo Dome was binnen een kwartier uitverkocht. Tickets voor deze extra show zullen donderdag 1 oktober om 10:00 uur in de verkoop gaan.

Kevin Hart is een van de grootste artiesten ter wereld. Drie jaar geleden verkocht hij nog in enkele dagen twee keer de Heineken Music Hall uit, wat een unicum was. Inmiddels is zijn status nog veel groter. Hij speelde sindsdien hoofdrollen in blockbusters als Grudge Match (met Robert DeNiro en Silvester Stallone), About Last Night, The Wedding Ringer, Ride Along (met Ice Cube) en Get Hard (met Will Ferrell). Bovendien was hij host van de Justin Bieber Roast op Comedy Central.

Zijn grote doorbraak kwam in 2011, met de klassieke comedyshow Laugh At My Pain. Door zijn geweldige persoonlijke verhalen, die goudeerlijk en tegelijk heel grappig zijn, schoot zijn reputatie als een komeet omhoog. Ineens was Kevin Hart een wereldster en mocht hij de MTV Video Music Awards presenteren. Ook werd hij gevraagd in films als Scary Movie 3, Along Came Polly (met Ben Stiller en Jennifer Aniston). Als acteur had hij zijn doorbraak met de hoofdrol in de kaskraker Think Like A Man, die meer dan 95 miljoen ophaalde. Hij produceerde tussendoor ook nog de TV-serie Real Husbands Of New York, dat aan zijn derde serie toe is.

De belangrijkste activiteit van Kevin Hart blijft nog altijd stand-up comedy. Na zijn tour rond zijn vorige show Let Me Explain, die dus ook twee keer de Heineken Music Hall uitverkocht, maakte hij direct weer een nieuwe voorstelling. What Now? is een nieuwe mijlpaal binnen de comedy. In zijn kenmerkende hoge tempo zal Hart weer openhartig vertellen over zijn leven, wat ongetwijfeld tot hilarische taferelen en eindeloze lachsalvo’s zal leiden.

De What Now? tour is de grootste comedytour ooit. Na meer dan 45 data in arena’s in de VS en Canada, is nu Europa aan de beurt. De voorverkoop van de extra show zal starten op 1 oktober om 10 uur.

Trailer van de show: https://www.youtube.com/watch?v=T7GIMYy2-4U

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kevin Hart
Datum: 
26 januari 2016
Locatie: 
Ziggo Dome Amsterdam

Reservatie:

Meer over