De shows van Tegen de sterren op Live laten het publiek niet onberoerd. De 2 shows op 1 maart zijn intussen volledig uitverkocht. Om in te gaan op de grote vraag wordt er op 2 maart nog een 2e show in verkoop gezet. Naast de show om 15u komt er nog een Laatste extra show, op 2 maart om 19u! Ook voor de show op 2 maart om 15u zijn er nog tickets beschikbaar, maar snel zijn is de boodschap!

Nathalie Meskens, Guga Baúl, Walter Baele, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Chris Van Espen zullen op 1 & 2 maart immers garant staan voor een avond lang top-entertainment tijdens hun allereerste LIVE-shows voor een groot publiek.

Tegen de sterren op Live wordt een niet te missen show, boordevol sketches, maar vooral boordevol live-muziek van onze nationale & internationale sterren. Zo zullen ondermeer ‘onze’ Regi, Christoff, Selah Sue, De Romeo’s, Ozark Henry, Natalia, Stromae, Marco Borsato, K3, Slongs Dievanongs, Ian Thomas, Willem Vermandere & Miley Cyrus hun opwachting maken. Met live-orkest en een fantastisch ballet.

En u kan het allemaal LIVE meemaken: Tegen de sterren op Live vindt plaats op 1 & 2 maart 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen. Tickets en info via www.tegendesterrenop.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Tegen de sterren op Live
Datum: 
1 & 2 maart 2014
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over