Vorige week, op donderdag 14 mei, ging de theaterproductie 'Flanders Fields, eindbestemming Poperinge' in première. Het intimistische stuk rond enkele vergeten helden van de Grote Oorlog, wordt gespeeld in een tijdelijk theater aan de Militaire Begraafplaats Lijssenthoek te Poperinge. De serene en respectvolle manier waarop theater, film en muziek verweven worden met de ingetogen vertolkingen van de acteurs, het aangrijpende verhaal en de unieke locatie, beroeren duidelijk de zinnen. Vandaag maakt Music Hall bekend dat er 2 extra voorstellingen worden toegevoegd om aan de vraag te kunnen voldoen. Info en speeldata via: www.poperinge1418.be

Meer over de voorstelling

De cast van ‘Flanders Fields, eindbestemming Poperinge’ bestaat uit Eve Van Avermaet (Nellie Spindler), Steph Goossens (Sir Henry Leville), Tristan Versteven (Alfie Cole), Maarten Goffin (Talib Singh), Laurens Aneca (Walter De Corte), Lander Depoortere (Emil De Corte), Steve Aernouts (Pieter Raman), Pascal Maetens (Serge Schietecatte) en Joke De Bruyn (Klara Bloemen).

Het scenario is van Willem Wallyn & Maliboe, Indra Siera regisseerde, Matt Dunkley componeerde de muziek, en Joris van Veldhoven tekende voor het decor- en kostuumontwerp.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Flanders Fields, eindbestemming Poperinge
Datum: 
Vanaf 14 mei tot en met 14 juni 2015
Locatie: 
aan de Militaire Begraafplaats Lijssenthoek, Poperinge

Reservatie:

Meer over