Vanwege de aanhoudende vraag naar tickets heeft hoofdrolspeler Ted Neeley vandaag in Antwerpen bekend gemaakt dat er extra voorstellingen van Jesus Christ Superstar in de Antwerpse Stadsschouwburg worden toegevoegd aan het programma!

Ted Neeley bracht vandaag een kort bezoek aan Antwerpen om alvast kennis te maken met de Stadsschouwburg. “Wij, de cast en creatives van Jesus Christ Superstar, zijn overdonderd door de hartverwarmende reacties die we vanuit heel België mogen ontvangen. Het is heel bijzonder om, meer dan veertig jaar na de première van de film, te merken dat zo veel mensen ons live op toneel willen zien. Ik ben heel blij dat we met deze extra voorstellingen meer mensen hiertoe de mogelijkheid kunnen bieden. Ik kan niet wachten om het podium te betreden in België om de titelrol in die geweldige rockopera te mogen spelen.”

De extra voorstellingen vinden plaats op woensdag 11 en donderdag 12 januari 2017 om 20.00 uur en op zaterdag 14 januari 2017 om 14.00 uur. Tickets voor de toegevoegde shows zijn vanaf nu te koop. Voor de overige voorstellingen op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017 zijn ook nog een beperkt aantal goede plaatsen beschikbaar.

Jesus Christ Superstar

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest. Jesus Christ Superstar is een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is, met geweldige songs als "I Don’t Know How To Love Him", "Superstar" en het fenomenale "Gethsemane". Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door de Italiaanse ster-regisseur Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: