XO Belgium, het voormalige Extrema Outdoor maakt vandaag de complete line-up van haar driedaags festival bekend. De derde Belgische editie kan rekenen op onder anderen Luciano, Sasha, Jamie Jones, The Magician, Âme & Dixon, Ben Pearce, Infinity Ink en Tiga. Het internationale dancefestival vindt plaats tijdens het pinksterweekend op 17, 18 en 19 mei op het recreatiestrand van Kelchterhoef in het Belgische Houthalen-Helchteren.

De eerste namen werden al mondjesmaat vrijgegeven via een wedstrijd op Facebook, maar vandaag komt Extrema dan eindelijk met de complete line-up naar buiten. Net zoals vorige jaren ligt de nadruk op house en techouse al worden dit jaar ook andere stijlen van het dancespectrum toegevoegd.

Verdeeld over drie dagen en tien stages, zakken meer dan vijftig artiesten van over heel de wereld af naar Houthalen-Helchteren. Headliners zijn dit jaar Luciano, The Magician, Sasha, Jamie Jones, Hernan Cattaneo, Nic Fanciulli, Camo & Krooked, Joris Voorn, Âme & Dixon, Gesaffelstein en Brodinski.

Daarnaast worden ook nieuwkomers uit de scene toegevoegd aan de line-up. Zo ook Ben Pearce die dit jaar een grote hit scoorde met “What I Might Do” en Kölsch die grijsgedraaid wordt met “All That Matters” of Infinity Ink bekend van hitsingle “Infinity”.

De line-up wordt verder aangevuld met zowel nationale als internationale namen die steevast hoge ogen gooien. Hiermee wil XO Belgium ook opnieuw de echte muziekliefhebbers bekoren.

De volledige line-up van alle stages, kan gevonden worden op de festivalwebsite
http://www.xobelgium.be . Tickets voor het festival zijn te koop in op bovenstaande website of in alle FreeRecordShops in België.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: