De immer goedlachse en innemende Frans Bauerwas de afgelopen dagen niet weg te slaan uit Vlaanderen, en dat had een goede reden. Frans was namelijk op promotietour voor zijn nieuwe album 'De Mooiste Jaren Komen Nog'. Dat nieuwe album, met o.a. de hitsingle 'Doe Nou Niet', komt deze week binnen op #5 in de Top 50 van de Ultratop Albumcharts.

Afgelopen maandag was Frans ook te gast in "Café Corsari" om zijn nieuwe album te promoten, en dat werd een bezoekje dat hij niet snel zal vergeten. "Mister Bananasplit" werd namelijk zelf beetgenomen door Freek en Thomas, bekijk HIER hoe ze Frans een koekje van eigen deeg gaven.

Ook in Nederland scoort Frans Bauer enorm met 'De Mooiste Jaren Komen Nog'. Vorige week vrijdag kreeg hij immers het leuke nieuws te horen dat zijn album in Nederland vanuit het niets binnenkwam op nr.1. Frans, die op dat moment in Vlaanderen vertoefde bij TV Limburg, mocht daar meteen de felicitaties voor ontvangen van niemand minder dan Vlaams Minister-President Kris Peeters, die ook net arriveerde bij de regionale Limburgse TV-zender.

'De Mooiste Jaren Komen Nog', de nieuwe CD van Frans Bauer is nu verkrijgbaar, ook digitaal via iTunes. Bekijk HIER de TVspot. Op 11 januari 2014 trapt Frans Bauer het Vlaamse luik van zijn concerttour "Frans Bauer Live In Concert IX" af, in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Voor alle data, info & tickets:www.kingentertainment.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over