Vandaag verscheen de nieuwe single ‘Leugentje Om Bestwil’ van Frans Bauer. Frans zorgt met ‘Leugentje Om Bestwil’ voor een zeer hoog ambiance gehalte. In navolging van zijn nummer 1- album ‘Levenslied’ uit 2018, kiest deze sympathieke Nederlandse topartiest wederom voor de typische Bauer-sound, waarvoor vele fans in Nederland en Vlaanderen Frans op handen dragen.

‘Leugentje Om Bestwil’ is meteen de voorloper van een nieuw Frans Bauer album, dat in het najaar zal verschijnen.

Het nummer ‘Leugentje om bestwil’ is geschreven door Jeff Weber, de zoon van Marianne Weber en bekend van de hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’, en geproduceerd door Frans Bauer en Laurens van Wessel. ‘Jeff bood mij dit liedje aan en vanaf het moment dat ik het hoorde was ik verliefd op het nummer. Het is een echt feestnummer dat je niet meer uit je hoofd krijgt.’

2018 was trouwens een topjaar voor Frans in Vlaanderen. Zijn theatertour was in een mum van tijd uitverkocht en kreeg zeer lovende recensies. Zijn album ‘Levenslied’ haalde de 1ste plaats in de Ultratopalbum charts en stond wekenlang onafgebroken in de top 10. Het album ‘Levenslied’ was trouwens één van de 10 bestverkochte albums in Vlaanderen van 2018.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over