Opening 84e filiaal nu vrijdag in Nijvel

Free Record Shop staat niet stil, dat hebt u vast al gemerkt. Enkele maanden geleden nog werd de nieuwe shop in Leuven geopend, nu is het Waals-Brabantse Nijvel aan de beurt. Free Record Shop opent er haar 84e filiaal in België en feest heel de week door met exclusieve openingsaanbiedingen en kortingen. Zo krijgt elke klant een flyer die 50 procent korting geeft op een tweede cd, dvd of blu- ray. Die flyer kan gebruikt worden tot en met 29 april, de openingsaanbiedingen blijven geldig tot en met 8 april.

Eén adres voor deze feestelijke opening: Chaussée de Mons 18 (Unit 98A) 1400 Nijvel
Diezelfde dag is het trouwens officiële heropening van het vernieuwde winkelcentrum waarin de nieuwe Free Record Shop zich bevindt. Twee keer reden om te feesten dus!

Over Free Record Shop
Free Record Shop, marktleider op gebied van home entertainmentproducten binnen de Benelux, begon 40 jaar geleden als muziekwinkel. In de loop der jaren is Free Record Shop uitgegroeid tot een volledige entertainmentretailer, die naast muziek een groot deel van haar omzet uit films, games, tickets en gifts haalt. De slogan ‘Your source for entertainment’ verwijst naar het ongelimiteerde entertainmentassortiment, waarbij de internet longtail rechtstreeks gekoppeld is aan de bijna 250 fysieke winkels. Free Record Shop maakt deel uit van Free Record Shop Holding.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: