De herfstvakantie werd stevig ingeleid met FUZZ! Halloween in het plezantste land, namelijk Bobbejaanland. JIM en Mora vierden er samen een nieuwe editie van dit spetterende event. VJ’s Eline en Sean waren de hosts van de namiddag en verwelkomden er enkele bekende artiesten voor hun griezelparty. Daarnaast stond het park helemaal in het teken van Halloween en onderging daarbij een gruwelijke metamorfose. Alsof de ‘thrills’ van de attracties nog niet genoeg waren, werd je adrenaline in Vampire Village helemaal op de proef gesteld.

Het grote podium in het midden van het park was vanaf 14u dé attractie bij uitstek. VJ’s Eline en Sean waren ook dit jaar griezelig verkleed tijdens het aankondigen van de optredens. Bandits mocht de spits afbijten, gevolgd door Silke. Maar ook Ian Thomas, Taylor Jones, Lasgo, Jill Shaw en Tom Dice waren te gast. Dj Ward, Dj Wout en Peter Luts zorgden voor de nodige beats waardoor het koude weer al snel vergeten werd. Het feestgebeuren werd afgesloten in stijl met niemand minder dan Milk Inc.

In het park was het de boodschap op je hoede te zijn. Er kon namelijk op elk moment een griezelfiguur voor je neus staan die de bezoekers de stuipen op het lijf jaagde. Dit was vooral het geval in Cowboy dorp, dat ter gelegenheid van Halloween helemaal omgetoverd werd in Vampire Village. Denk hierbij voornamelijk aan een oude lijkwagen, zwevende heksen, kleurrijke pompoenen en kleverige spinnenwebben.

Aan de andere kant in het park tekende de Nederlandse wereldkampioene stage illusions Sittah Koene ook dit jaar present met haar gloednieuwe show VAMPires2! Na het succes van vorig jaar staat ze weer op het podium met een nieuw verhaal vol sensationele illusies. De indrukwekkende 4D-show, waar niets is wat het lijkt, is ongetwijfeld de moeite waard om eens te zien en te ervaren.

Naast deze spectaculaire show werd vanaf dit jaar de jeugd, ouder dan 16 jaar, getrakteerd op een stevige dosis horror in het Labyrinth of Evil. In deze huiveringwekkende tocht door het duistere doolhof werden je grootste angsten werkelijkheid. Heb jij de weg naar buiten door deze donkere tunnel vol monsterachtige verschijningen gevonden?

Een namiddag om niet snel te vergeten en de herfstvakantie is nog maar net van start gegaan. Het publiek ging helemaal uit de bol en genoot met volle teugen van de smakelijke Mora Lucifer van hoofdsponser Mora. Kortom FUZZ! Halloween heeft Bobbejaanland in vuur en vlam gezet, zowel muzikaal als met de Mora Lucifer. (TVT)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: