© studio 100

Lach mee met Plop op de nieuwe DVD van zijn grappigste theatershow ooit!

Kabouter Plop en zijn vrienden staan samen garant voor plezier en avontuur. Maar deze keer krijgen ze te maken met een heel speciaal persoon. Er is namelijk een geheimzinnige fopkabouter in het kabouterbos verschenen en niemand weet wie deze grappenmaker is. Vastgelijmde pantoffels, afgeknipte bloemen en een heuze ontploffing; het kwam allemaal aanbod in de theatershow 'Kabouter Plop en de Fopkampioen'. Op deze nieuwe DVD staat de grappigste Plopshow ooit, met een heleboel kaboutergrappen en -grollen! De DVD 'Kabouter Plop en de Fopkampioen' ligt vanaf vandaag in de winkel.

Ben jij net als onze kaboutervrienden ook zo nieuwsgierig naar deze mysterieuze fopkabouter en benieuwd hoe dit avontuur afloopt? Oefen dan alvast je lachspieren en warm je stem op, want de DVD zit boordevol hilarische situaties en natuurlijk alle bekende Plopliedjes!

De theatershow 'Kabouter Plop en de Fopkampioen' speelde van 8 oktober 2011 tot en met 18 maart 2012 in de Nederlandse en Vlaamse theaters. De DVD is een registratie van de voorstellingen op 19 november 2011 in het Chassé Theater te Breda.

Cast
Kabouter Plop Walter De Donder
Kabouter Klus Aimé Anthoni
Kabouter Lui Chris Cauwenberghs
Kabouter Kwebbel Agnes De Nul
Fopkampioen Peter Thyssen

Nederlands gesproken - speelduur circa 70 minuten

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: