finks Mixed Festival, voor de vierde keer gratis dit jaar, geeft het volledige programma vrij. MANU DIBANGO (Godfather of Afro), MARCIA GRIFFITHS (Queen of Reggae), RACHID TAHA (Prince of Raï), BROEDERLIEFDE (al weken op 1 in Nederland) zijn de internationale namen die het meest in het oog springen. Daarnaast blijft Sfinks natuurlijk hét festival om artiesten uit de hele wereld te ontdekken.

Ertebrekers, Guido Belcanto, Roland En Radio Oorwoud verdedigen de Belgische kleuren, maar er is ook veel onbekend talent van dichter bij huis.

Nieuw op SFINKS MIXED zijn de vele mobiele DJ-installaties. DJ-jams vanop een draaiende carrousel, spinners in een omgebouwde caravan, guerrilla-beats op omgebouwde bikes en sfeermakers achter de DJ-bakfiets. Je wordt overal verrast door fantastische muziek.

Niet alleen muziek op Sfinks. Elke festival dag start met een gezamenlijke YOGA-sessie in onze Chill-Boomgaard, en de meditatie wordt de hele dag verdergezet door ‘HEINZ BAUT’, een vier uur durende Zen-Performance die je letterlijk meeneemt naar hogere sferen.

Geen enkel festival waar families en kinderen zich zo thuis voelen. Het Sfinks Kidz Festival is een festival op zich, met coole meezing-concerten, té gekke dance-workshops, spetter-zwembaden en een eigen bar. Zelfs de allerkleinsten vinden rust in de Baby-Bar.

Sfinks Mixed werd vorig verkozen tot het groenste festival (Groenevent Award 2015). Ook dit jaar zetten we onze duurzaamheidsmissie verder en dat proef je tot in de lekkerste veggie gerechten in ons restaurant.

Zin in Sfinks? Bestel nu al je consumptie-bonnen online via onze website. Of reserveer alvast een plekje op onze camping. Sfinks blijft gratis dankzij jouw honger en dorst!!!

Praktisch

Sfinks Mixed

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over