Op woensdag 25 september 2013 wordt er een flinke brok testosteron afgevuurd op Connie Coninx (Eva Van der Gucht) en haar consulente Peggy (Nathalie Meskens). En dus ook op televisiekijkend Vlaanderen. In de vijfde aflevering van Connie & Clyde slaat de fantasie van de dames op hol wanneer de knappe Jos het relatiebureau binnenwandelt. Een opvallende gastrol – met bijhorende paaldansact – van Guga Baúl.

Jos is de wanhoop nabij omdat zijn dates voortdurend op een sisser uitdraaien. Onder meer JOE fm-presentatrice en gastactrice Elke Van Mello waagt haar kans, maar haakt zoals alle andere vrouwen af na het eerste afspraakje. Wat is er aan de hand met Jos? Terwijl Connie zich blindstaart op de sex appeal van haar nieuwe klant, stelt huispsycholoog Pol (Tom Audenaert) zich vragen bij het verhaal. Met Jos’ uiterlijk ben je normaal namelijk meteen van ’t straat. Pols argwaan keert zich echter tegen hem, want Connie, die nog steeds boos is omwille van het hele Agnes-verhaal, verdenkt haar huispsycholoog al snel van jaloezie.

Peggy wordt ondertussen door Connie aangemoedigd om iets aan haar single status te doen. Pascal (Stefaan Degand) test de grenzen van hun vriendschap af en trekt zijn stoute schoenen aan om Peggy als eerste mee uit te vragen. Hij wordt echter de pas afgesneden door Vincent (Ben Segers), die zijn collega meeneemt naar een feestje dat haar nog lang zal achtervolgen…

Connie & Clyde elke woensdag om 21.20 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over