Gunther D bestormt opnieuw de charts

Radiopresentator Gunther Desamblanx, u allicht beter bekend als Gunther D, blijft potten breken. Het enfant terrible van Studio Brussel stuntte eerder dit jaar al met Gunther D's Ultieme Botsautomix, een mixcd vol 'botsautoplaten' die Studio Brussel uitbracht in samenwerking met N.E.W.S. Records. Daarmee kwam hij tot verbazing van velen meteen binnen op nummer 1 in de Ultratop en behaalde in geen tijd de gouden status.

Nu Gunther D bewezen had dat hij een nummer 1 album kon maken begon een volgend idee te broeden. Zou hij er ook in slagen een eigen single uit te brengen? Die single werd afgelopen dinsdag in première gespeeld op Studio Brussel en kondigde meteen de lancering aan van de tweede editie van Gunther D's Ultieme Botsautomix, die op 9 December uitkomt. Wie deze al vooruitbestelt op iTunes krijgt Allejoppa er gratis bij en kan deze al meteen downloaden. De single staat intussen al op #2 op iTunes en het album bevind zich ook al op #5, met enkel voorbestellingen.

Het ziet er dus nu al naar uit dat Gunther D een dikke hit te pakken heeft. De release van de single en de nieuwe Ultieme Botsautomix worden gevierd op vrijdag 6 December met een Botsautospecial in uitzending op Studio Brussel om 19u. Knallen geblazen dus!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over