Gouden plaat Gunther D's Botsautomix

Met de eerste editie deed hij het al eens, tot verbazing van velen, maar nu behaalt Gunther D ook met het vervolg op de Ultieme Botsautomix een gouden plaat! De verzamelaar is sinds de release amper 2 weken geleden 's lands #1 compilatie in de Ultratop en is sindsdien al meer dan 15.000 keer over de toonbank gegaan.

Allicht is dat voor een groot stuk te danken aan de Gunther D's eigen single, die ook op de verzamelaar staat. Gunther D had namelijk niet genoeg aan enkel een nieuwe verzamelaar, hij wou ook bewijzen dat hij naar eigen zeggen "een verschrikkelijk nummer kon maken". Het nummer 'Allejoppa' sloeg in als een bom bij Gunther's achterban en katapulteerde hem meteen naar de #2 positie in iTunes.

Een video kon uiteraard niet uitblijven en werd vorige week geschoten op de foor in St. Niklaas. Met gastrollen door zijn collega's van Studio Brussel: Siska Schoeters, Linde Merckpoel, Stijn Van de Voorde, Babette Moonen, Christophe Lambrecht, Joris Lenaerts én… Jean-Pierre Van Rossem!

Gisterenavond zette Gunther D samen met 2 Fabiola en DJ Sash! concerttent The Flame in de Schorre in Boom in vuur en vlam met zijn benefietconcert voor Music For Life. Ook N.E.W.S. (de platenfirma achter Allejoppa en de Ultieme Botsautomix) doet een bijdrage voor Music For Life en sponsort een euro voor elke 1000 views die de videoclip van Allejoppa behaalt op Youtube.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: