Michael Flatley's Lord of the Dance staat bekend als één van de beste dansvoorstellingen ter wereld. Tot vandaag waren 75 miljoen bezoekers getuige van de nieuwe dimensie die Michael Flatley cfreëerde in de wereld van entertainmentshows.

Sinds de openingsvertoning in 'The Point' in Dublin in 1996 werd 'Lord of the Dance' overal ter wereld op applaus onthaald. Het is de eerste show in zijn soort die niet minder dan 21 uitverkochte vertoningen mocht geven in de Londense Wembley Arena. Vandaag toeren maar liefst vier gezelschappen tegelijkertijd in Japan, Zuid-Afrika, Europa en de VS.

Danser, performer en muzikant Michael Flatley is wereldkampioen Ierse Dans en creëerde niet alleen Lord of the Dance, maar ook het wereldvermaarde Riverdance. Miljoenen fans overal ter wereld beschouwen Michael Flatley als een genie in zijn genre. Hij is er immers in geslaagd om de liefde voor de magische Ierse volksdans op een internationaal publiek over te dragen.

Laat u betoveren door de magie van Michael Flatley's 'Lord of the Dance' op 10 & 11 november 2012 in het Casino Kursaal in Oostende. Tickets te verkrijgen via www.sherpa.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: