Thomas Vanderveken en de vliegende vleugel

Wie wint het laatste ochtendspitsconcert van Klara’s ochtendprogramma Espresso? De jonge Nederlandse pianiste Iris Hond en haar vliegende vleugel landen vrijdag 8 oktober ergens bij een trouwe Klara-luisteraar. Hij of zij krijgt een uniek concert cadeau onderweg van of naar het werk. Presentator Thomas Vanderveken maakt de winnaar donderdagochtend 7 oktober bekend.

De snelweg als concertzaal
“ Een moment van rust brengen. De klassieke muziek uit de concertzaal halen en naar de straat en bijzondere plekken brengen. “ De jonge Nederlandse pianiste Iris Hond (22 jaar, Den Haag) vanmorgen in gesprek met Thomas Vanderveken van Espresso.

Iris Hond speelt graag concerten, maar wil graag ook de mensen buiten de concertzaal bereiken. En dus trekt ze met haar rijdende piano naar de meest ongewone plaatsen. In het bos, in de stad, in de file. En brengt met haar vliegende vleugel mooie klassieke muziek van de concertzaal tot bij iedereen. Ze doet dat nu vrijdag 8 oktober in het bijzonder voor één trouwe Klaraluisteraar.

Donderdag winnaar bekend
De winnaar van dit derde en laatste ochtendspitsconcert van Espresso maakt Thomas pas bekend op donderdag 7 oktober. En Thomas zelf speelt als geschoold pianist graag eens stukje mee met Iris Hond.

Het laatste Ochtendspitsconcert van Espresso op vrijdag 8 oktober op Klara van 6 tot 9 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: