Gisteren presenteerden Wim & Anke als eersten vanuit het Q-hotel in Genk. Hiermee gaven ze het startschot van het Q-Hotel dat zijn deuren opent van 2 tot en met 5 december. De voorbije weken konden luisteraars elke dag kamers winnen, voor een weekend vol verrassingen en verwennerij, in gezelschap van de DJ’s als hotelpersoneel.

Q-roomservice
Alle DJ’s checkten vandaag in om 11.00 in het hotel en staan het hele weekend ter beschikking van de hotelgasten. Showbizz Bart coördineert aan de receptie, Carl Schmitz neemt de bar voor zijn rekening en Kürt Rogiers komt de kamers poetsen.

Gasten kunnen ook gebruik maken van de speciale Q-roomservice. Via deze hotline krijg je stylingadvies van Anke, het nieuws live door Grim Vermeiren of komen Jolien, Rik & Vincent op de kamer zingen.

Verrassingen en verwennerij
Nog tot en met maandag wordt er 24/24u live uitgezonden vanuit Genk en krijgen de hotelgasten de ene verrassing na de andere. Denk maar aan:

Slaapkamerconcert met Tom Dice
Massage door Nathalie Delporte
Meet & Greet met de spelers van KRC Genk
Optreden van Milk Inc
Wekdienst met Joke Van de Velde
Shoppingtrip naar Maasmechelen Village
Culinair genieten met Sven Ornelis & Roger Vandamme
Concerten van Stan Van Samang, Kato en Sean D’Hondt.

Tijdens dit eerste weekend van december zijn uiteraard alle luisteraars welkom om de Q-hotelsfeer te komen ontdekken. Ze kunnen dit weekend ook nog een kamer of ticket voor een activiteit in het Q-hotel winnen.

Het Q-hotel, van 2 tot en met 5 december in het Carbon Hotel in Genk.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: