Tom Van Tongerloo

Discotheek Highstreet, reeds 29 jaar een vaste waarde in het Vlaamse nachtleven, gooit voor 2014 het roer om en zal na een korte sluiting van 3 weken (1 tem 24 januari) en een renovatie van zijn grote zaal, op zaterdag 25 januari terug openen als Highstreet Event Hall met een capaciteit tot 2000 bezoekers. Hier zullen wekelijks op zaterdag diverse events georganiseerd worden door externe promoters. De laatste zaterdag van de maand behoudt Highstreet zijn Birthdays concept waarbij iedereen die in die maand jarig is een fles “bubbels” krijgt en gratis inkom voor al z’n vrienden, een formule die al jaren succesvol is en dus behouden blijft.

De nieuwe Event Hall zal voorlopig enkel op zaterdagen en avonden voor een feestdag geopend zijn. Homebase Entertainment zal op zaterdag 25 januari het eerste event organiseren : “Lowriderz Birthday Bash” met ondermeer Lords of Tek, Transfarmers Live, Akyra, de jarige Lowriderz en nog vele andere guests. Op 1 februari zal Pat Krimson het event “Atmoz on Tour” organiseren en op 8 februari presenteert Homebase Entertainment niemand minder dan Coone met zijn “Global Dedication Tour”. De rest van de kalender wordt binnenkort bekend gemaakt.

HiClubb wordt aparte club binnen Highstreet Event Hall

Naast de toekomstige event hall behoudt Highstreet een 2de troef als uitgaanslocatie : de kleinere maar super gezellige HiClubb op de eerste verdieping. HiClubb zal als een aparte club door Highstreet zelf uitgebaat worden en zal gedurende de maand januari, op vrijdag en zaterdag, steeds geopend blijven. Op vrijdagen en zaterdagen zal HiClubb een eigen programma brengen van eigen en externe concepten of wordt de club opengesteld voor de bezoekers van de Event Hall, en zo een extra area worden van het event dat daar plaats vindt.

De volledige agenda van Highstreet Event Hall en HiClubb zullen binnenkort bij de lancering van de nieuwe Highstreet website bekend gemaakt worden. Tot en met Oud op Nieuw zullen op vrijdag de mainroom en HiClubb geopend zijn en op zaterdag de mainroom. Het programma voor het laatste weekend van 2013 alsook de events voor HiClubb in januari 2014 kan je vinden op de Highstreet website : www.highstreet.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Locatie: 
Highstreet
Meer informatie
Meer over