Buiten de fantastische en super gevarieerde line-up in de gigantische concert tenten, is er een leuke kids village, een rustige Zen garden waar je kan chillen en workshops volgen. Op het terrein leeft er vanalles en passeren er allerlei verrassingen! Zo is er Bankra Bike Soundsystem, Cirque Tango of Argentijnse Tango- circus in de lucht, de opzwepende en kleurrijke Tambours Sacrés de la Réunion, .... en natuurlijk de Papa in de cocktailtent- aka Papa Mojito! In de hitte of in de regen: altijd en overal feest op Sfinks Mixed!

Line-up zondag 28 juli

Radio Oorwoud, het ondeugendste braakbalorkest voor rockende otters en zingende bonobo’s is weer helemaal terug! De kudde trekt weer naar Sfinks met het album ‘VUIL! VUIL! VUIL!’ onder de arm… euh… poot!
Concerttent 13u

Manou Gallo of de ‘Afro Groove Queen’ is dé frontvrouw van de Afro-Europese muziek. Haar unieke talent als zangeres, bassiste én percussioniste bracht haar naar Zap Mama, en zo naar België. Een sensationele show verzekerd!
Concerttent 15u

De meest iconische band van West- Afrika! Orchestra Baobab bestaat al sinds 1970 en zorgt nog steeds voor bruisende grooves! Senegalese sounds, afro-Cubaanse ritmes, Portugees-Creoolse melodieën en Congolese rumba.
Concerttent 17u

In Cuba worden ze de ‘Magnificent Seven’ genoemd. Jovenes Clasicos Del Son maakte furore met hun vertaling van de traditionele Son naar een broeierige mix met soul, jazz, rap en funk.Topmuzikanten en een stomend feest!
Concerttent 19u

Heeft deze legendarische en super-energieke reggae-artiest een intro nodig? Anthony B staat bekend om zijn stevige portie maatschappijkritiek en is een rood-geel-groene wervelwind zoals geen ander dat kan. Een stomende afsluiter voor Sfinks 2019!
Concerttent 21u

Feniks Taiko is de percussie-, krijg- en danskunst van AraUmi Daiko vzw. Taiko is een Japanse drum, gemaakt van hout en runderhuiden. Verwacht een rollercoaster van razendsnelle ritmes, strakke choreografieën en zwetende lijven!
Clubtent 14u

Mandingo-blues combineert de Guinese Moh! Kouyaté met muziek van andere Afrikaanse culturen tot aan de oevers van Niger, en hij gooit er ook Afro-Amerikaanse en rock invloeden tussen. Altijd funky, altijd een dansbaar feestje.
Clubtent 16u

Astghik Snetsunts (Armenië) betovert je met haar kanun, een snaarinstrument uit het Midden-Oosten. Ze brengt traditionele Armeense folk vermengd met Oosterse melodieën, westerse klassiekers, pop en jazz improvisaties.
Clubtent 18u

Een zachte woestijnwind over de zandvlakten van de Sahara, vier vrouwen zingen hypnotische liederen, vijf gesluierde mannen begeleiden hen met snaarinstrumenten. Tartit speelt intieme en hartverscheurende muziek van de Toeareg cultuur.
Clubtent 20u

Lister is een Belgische DJ die Urban, Afro and Dancehall draait. Haar carrière begon toen ze voor de grap zei dat ze DJ ging worden, en sinds ze in 2017 in Ikon club draaide, stromen de boekingen binnen. Ze is klaar om de wereld te veroveren!
Urban Mad 16u

High Grade Sound werd in 1999 in Antwerpen opgericht en 20 jaar later zijn ze ’s lands beste reggae-dancehall-soundsystem. Ze brengen onversneden Jamaicaanse vibes met een aanstekelijk enthousiasme.
Urban Mad 18u

De Londense Emily Dust, populaire DJ en radio-omroepster, mixt naadloos de hipste sounds van dancehall, Braziliaanse neo-baile, Bristol basgitaar, Angolese kuduro, grime tot Zuid-Afrikaanse gqom en UK underground vibes. De wereld in haar vingertoppen!
Urban Mad 20u

De hele dag zijn er optredens, workshops en activiteiten voor kinderen! Op het Kids Podium spelen Reginald & De BosBeesten om 15u en 19u. Er zijn ook leuke springkastelen, grime, een verhalentent, knutseltent, henna tattoos en veel meer!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over